lördag 12 november 2016

Casual Friday

Förra fredagen blev en busy sådan, med mycket rännande för min del. Dagen innan hade jag nämligen blivit erbjuden jobbet jag blev intervjuad för några veckor tidigare, så det bar av in mot stan och Nancy's gamla kontor för att skriva under kontrakt illa kvickt. Efter det tyckte jag att det kändes onödigt att åka hem igen, Olle skulle ju sluta jobba ca 5 timmar senare, så jag rände runt stan på en lååååång prommis och sedan gick jag på bio med en bubbelte i näven och såg äntligen filmen The Girl on the Train med Emily Blunt i huvudrollen. Den var mycket bra, och lång, så jag var nästan redo att hitta på Olle när jag kom ut i mörkret igen. Dock hittade jag honom inte på jobbet, jag hittade honom MED jobbet på Slug & Lettuce där hela gänget satt och pimplade drinkar. Typiskt frugan att komma och förstöra... Tur att Olles kollegor gillar mig, och att Olle hellre har mig där än hemma! 

Vi blev inte kvar superlänge, Olle var rätt sugen på att lämna allt ståhej bakom sig och fira kontraktet privat, så vi satte språng mot vårt egna West End och favoriten SOBA där vi pimplade drinkar och snacksade på asiatiska smårätter. Mysigt värre!

Olle startade dagen med sin födelsedags-tee (en välbehövd
 uppgradering från pojkväns-tröjan han haft tidigare).
Väldigt poppis på jobbet, men de undrade om
 han köpt den till sig själv...


Jag ansträngde mig lite också, man vet ju aldrig hur fina Hudsons drink-ställen ska vara. Jag tror jag passade in rätt bra både på kontrakt-kontoret och cocktail-baren. På bion var jag rätt överklädd dock!


Jag hittade mer graffiti på min långa prommis i centrala Glasgow. 


Äntligen mat! Crispy wonton thai fishcakes, pommes med satay-sås & spicy kycklingvingar.



Nöjd kontrakt-firare!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar