lördag 6 april 2013

Trevlig helg

Sådärja, nu har helgen inletts med en redig sovmorgon! Vaknade upp nyss med strålande solsken utanför fönstret, så det blir nog att ta sig ut en sväng idag som ett litet avbrott i studierna. 

Det var riktigt fint väder igår med, så vi var ute på en liten kvällsprommis.

Nu ska jag väl ta och laga frukost, men det kan bli klurigt, det är ganska tomt här hemma... Men vi har ätit riktigt gott i veckan: 


Lax med ost- och pinjetäcke, ris, smörsvängda sockerärter och krasse. Och sallad!


Lax igen! Pocherad lax med pressade pärer,
ångad blomkål och dragonmajo. Det blev
sallad också, med vattenmelon i. Fasen vad
gott det var! 

Förutom att jag lagat mycket mat den här veckan så har det mesta av min tid ju upptagits av studier. Jag börjar få permanent skrivkramp nu! Enda avbrotten är när jag går och gymmar eller är ute och springer med Olle. Jag var på gymmet häromdagen, ovanligt länge dessutom, för jag råkade slarva bort min nyckel. Sprang runt som en dåre på alla våningar och försökte fundera ut vart jag lämnat den. 

Senast jag och Olle var ute och sprang pausade vi för att stretcha då ett äldre par gick förbi. Jag töjde rätt hårt och gubben säger då: "I used to be able to do that you know!" och så garvade han och gick vidare med tanten sin. Skön snubbe! Tänkte för mig själv att det där, det är Olle och jag när vi blir gamla: knatar omkring arm i arm och har det trevligt i parken. 

Jag älskar när sådant här händer, för det skulle aldrig hända i Sverige. Folk är så öppna här och man kan få kontakt med vem som helst över hur lite som helst. Lite mysigt är det allt!

Tänkte avsluta med att säga att om det är någon som känner någon som är sugen på egen lägenhet i Sundsvall så är Olles till salu nu. Hör av er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar