onsdag 17 april 2013

På hemmaplan!

Nu är jag hemma igen! Kom till Glasgow igår och Edinburgh i måndags. Allt gick super, tåget var i tid, jag hann till flygbussen jag gled igenom säkerhets- och passkontroll på Skavsta och planet (som nästan var tomt) anlände 20 minuter tidigt. Jag fick gå igenom en automatisk passkontroll på Edinburgh Airport, vilket var sjukt smidigt och lite ballt och vips så hamnade jag på en flygbuss som tog mig till min kära vän. Vi råkade stanna uppe rätt sent (mycket lösgodis att gå igenom!) men vaknade ändå tidigt igår morse. Tur var väl det, annars hade vi kunnat sitta i pyjamas när överraskningsinspektionen av lägenheten skedde. Som det var nu hade vi bara oknäppta jeans... 

Det blåste som f-n i Glasgow när jag kom hem, men det var ändå ingenting mot Edinburgh (jag trodde jag skulle blåsa bort, helt seriöst!). Det regnade på båda ställena också, trotsandes en blå lite småsolig himmel. 

Det är skönt att vara hemma och härligt att vara med Olle igen, men jag måste skärpa mig nu, har inte kommit tillbaka in i plugg-mode än. Att det ska vara så svårt!


Up in the air! Älskar att flyga kvälls/nattflyg - så fint med solnedgång och
sedan alla ljus när man kommer ner för landning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar