söndag 19 februari 2017

Vårtecken & vietnamesiskt grubb

Igår försvann halva helgen fort minst sagt, vi tog oss (för oss) en låååång sovmorgon till typ 10 och försökte sedan pigga upp oss lite med en prommis i parken. Vädret var muggigt och grått, men det regnade i alla fall inte, och vårtecknen har börjat komma på riktigt!


På med varsin fleece och ut!




Väl hemma bjöd Olle på bryggkaffe från nya kaffebryggaren OCH jag fick även våfflor till sen frukost. Mmmmm! Efter det var det bara att städa, handla & ta det lugnt för att bida tiden till nästa måltid som intogs i glada kollegors lag på Hanoi Bike Shop i en av West Ends fashionabla gränder. Olle var med så klart, bjöd brudarna på drinkar och var på charmoffensiv! Mavi & Christie var nöjda tror jag, för efter maten följde de med oss hem och satt kvar till midnatt och underhöll Olle med att spela spel; Werewolf, Exploding Kittens & Bucket of Doom. Jag stod för efterrätt i form av äppelpaj! Jag sådär ihop med vinet, men men...


Mot middag!



I väntan på taxin...


Vi kom precis i tid och fann Christie redan på plats på övervåningen där vi fick vara helt ensamma i ca 10 minuter innan middagsgästerna började välla in. Myspys!




Så mycket gott på menyn...



...och så fanns det specialare också!


Drak-daquiri!


Havsaborre & pork belly med en riktigt het sallad. 


Mangosallad & ingefärsgravad lax.


Asiatisk morotssallad & sötpotatis- & taro-fritters.


Metoden man kör på är bara att beställa in en massa rätter & dela hejvilt. Perfekt för oss som gillar att alltid dela - alla får smaka lite av allt!


Vietnamesiska fishcakes.


...och det här var inte ens allt (kanten av bordet fick inte plats)!



Spelsamlingen kom som sagt till användning hemma...


Regel-läsar'n & bästa maken.


Paj-time! Det tjatades något väldigt inifrån vardagsrummet när det började sprida sig en doft...


Ingen vaniljsås, men mumsig glass!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar