lördag 7 januari 2017

2017

Vi började 2017 med en chill dag ute i solen som bytts mot nyårsaftonens regn. Jag hade fått nya springskor så vi testade dem på morgonkvisten. Mycket bekväma, men lite hala på de glasartade vägarna!



Olle var överlycklig över den svenska frullen han fick fira in det nya året med: macka och te!



Grannen var lika avis som Olle var lycklig...

Vi startade tisdagen med en springtur också, men den här gången till mitt jobb. Vi upptäckte en ny väg att gå som jag numera tar till/från jobbet istället för att åka tåg, det tar lika lång tid! Dessutom hinner jag lyssna på mina kära vetenskaps-podcasts också. Igår var promenaden inte lika kul som vanligt dock, det ösregnade på morgonen när jag kommit halvvägs. Vart lite blött att sitta på jobbet utan ombyte, men alla satt i samma båt så det var ingen fara. Kontoret luktade lite blöt hund...

I måndags sken dock solen över bergen i bakgrunden och vi kom som sagt snabbt till jobbet där Olle satte sig på kontoret och surfade medan jag delade celler i vårt kulturlabb. När jag kom tillbaka visade det sig att Olle fått besök av min franska kollega Emilie på kontoret, men mig sket hon i att leta upp!


På väg hem besökte vi fiskdisken på Morrisons och Olle shoppade loss.




I partysektionen fanns det smakprov - ja tack! Olle och jag delade på en choklad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar