Vi inledde året med riktigt go mat, Olle bjöd efter vår handling i fiskdisken på en magisk fiskpaj med mos och lite rosmarin:erade morötter på sidan.
Mer fisk blev det senare i veckan med Olles teriyakilax. Perfekt för middag OCH lunchlåda.
Jag bjöd på efterrätt i form av en liten hörnbit kokosmjölksbrownies med hemgjord "nyttig" hallonsylt gjord med hallon, honung & chiafrön. Jag gör den mest för att den är god och supersnabb!
Passar super som frulle också!
Mer lunch och frukost: jag tog med mig enorma brie- och pastramimackor torsdag och fredag (medan Olle käkade hamburgare med kollegorna) som lunch, och vi fick an halv varsin till frukost en av dagarna också.
Mer fiskmiddag: couscous-sallad, curryfisk & bhajis.
Olle bakade en magisk focaccia också, vi smakade den innan vi gick och la oss och har sedan torsdag kväll i princip levt på den till frukost, lunch och middag (och däremellan!).
Fredagsgrubb! Pasta, grönsaker & så klart focaccia.
Sista focaccian tog slut i morse...
...Olle var ostsugen...
Mmmmmm!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar