söndag 3 april 2016

Lådrensning & medaljer

Jag storstädade hemma i fredags (min favoritform av studie-uppskjutning) och jag hittade i en liten låda alla mina priser från ungdomens dagar. Vissa har nu mött sin död i soporna (de såg inte alltför fräscha ut), men jag har för alltid förevigat dem!

Fotbollsmedalj för serievinst 2005.



Från vänster: den gången jag vann brons i skidåkning (= jag kom sist, det var bara tre deltagare), den gången jag och klassen vann distriktsmästerskapet i fotboll, den gången för lääääänge sedan då jag spelade handboll och vi äntligen fick något typ av pris, och två silver-plakat för andraplatsen i Hogdalscupen (roligaste fotbollslägret någonsin!) och en ovanlig andraplats i fotbolls-serien vi spelade i (vi vann alla andra år tills de flyttade upp oss och lät oss spela mot äldre brudar). 



Aha! Bara guld hela vägen, vi var så duktiga...



Diverse medaljer från Hälsinglands idrottsförbund, och mina favoriter: mina simmärken!
Jag vet inte om de säljer dem längre, men jag har hur många som helst sparade. Bra initiativ för att lära folk att simma (Olle till exempel, han kan knappt flyta!). 

Till min skam har jag aldrig tagit den sista guldfisken. Man måste kunna dyka.
 Det kan jag inte...



Mina favoriter av favoriterna: mina kilometermärken. De tog jag när jag var alldeles för gammal för att ränna till badvakten och be om att få köpa simmärken...

Endast metallerna är kvar nu. Tillsammans med mina
 pennys som jag samlar på (och har massor utav). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar