torsdag 7 januari 2016

Jul i Sverige Del VIII: Julbakis

På juldagen var vi alla lite julbakis kändes det som, jag har just inget minne av vad vi gjorde, varken då eller på annandagen... Mysfrukost sent på morgonen förmodligen, redigerande av bilder, slöande framför TV:n med en sprakande eld i kaminen som gjorde alla lite groggy? Emma tog sig ut för en tur på mellandagsrean på annandagen, och vi tre som blev kvar fick ta ut alla fyra hundarna på en solig promenad, som blev skräckinjagande helt plötsligt för alla vovvar då vi mötte ett gäng lösa hundar i skogen. Allt gick bra dock, och när vi var ute slapp vi i alla fall Frans grinande efter mamma (och jag fick fika när vi kom hem!)...

Allt var bra med Frans vid frukost i mosters knä, men då var ju
 mamma fortfarande med...


Jaxen ville ut!

Finfint promenadväder!



Någon gång under de dagarna blev det en utflykt till Söderala också, för att kolla in stället vi bokat för vår vigsel. Det blev mörkt rätt snabbt, men vi hann ändå med lite bilder, och planerande. Några dagar senare var vi tillbaka i snön igen, den här gången för att kolla in insidan. Fortfarande nöjda!



Eva och jag testvek lådor också, fyfasiken vad svårt det var!

Julsöndagen minns jag vad jag gjorde i alla fall, då var det utflykter på G till höger och vänster. Först till Alfta på förmiddagen för en fika, och sedan för middag hos faster på kvällen. Måndagen försökte sedan Eva och jag oss på mellandagsrean, men det gick sådär... Vi hittade inte speciellt mycket faktiskt, så vi åkte till Jennifer och bebis och lägenhetskollade och tittade på TV istället. Mysigt! 



Två ombyten för söndagsutflykterna.

Ajax är alltid fin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar