fredag 21 februari 2014

Spelkväll & dans

Igår hade vi en låååååångtråkig labb där vi mest bara satt och väntade på våra PCR-resultat, men vi hade det rätt trevligt ändå, trots att både Laura och jag var lite sjuka och lulliga på medicin. Efter labben gick jag hem med Imogen (vi trotsade en hagelstorm med IKEA-kassar som skydd på huvudet) och förberedde inför kvällen. När vi kom hem bjöd Chloe på värmande te och Olle tillverkade en alldeles utomordentligt god broccolisoppa (baserat på vår forna Edinburgh-väns recept) lagom till att Leon trillade in på besök. 

Efter maten kom Ula över också, och vi tjejer fixade oss inför kvällen och Ula totalt massakerade köket då hon gjorde tillbringare efter tillbringare med jättegoda mojitos. Vi fördrev kvällen med att spela ett fullkomligen horribelt men jätteroligt spel, Cards against Humanity, som Leon helt oväntat var överdrivet bra på och vann överlägset. Som om vi inte hade det nog skoj redan så bjöd Imogen på sin mammas goda valnötskaka och James kom över och det hela blev nästan för roligt! Jag har fortfarande kramp i ansiktet efter allt skrattande...


Mitt stackars kök! 

Ni kan ju gissa vad jag gjort idag...


Otroligt roligt, men bara för folk över 17!

Efter att vi spelat i flera timmar gav vi till slut vika för alla samtal från Bianca, Kassie och Chelsea som redan var nere på stan och ville att vi skulle komma dit. Så tog oss en taxi och for in för inspektera nya klubben Kokomo, som var packad med folk. Där mötte vi de tre tjatmostrarna som druckit alldeles för mycket och strax därefter åkte hem, dessutom mötte vi en väldigt lullig Laura som bara gick runt och log hela tiden (hon hade varit på dejt och druckit drinkar innan) och en lönegalen Marisa som bjöd alla på drinkar, vare sig man ville eller inte. 

Imogen for hem med Bianca och Leon och James tog med Laura till en lokal chip shop för ett nattamål (Leon är till skillnad från Imogen inte vegetarian och saknade kött efter vår nyttiga broccolisoppa), men jag, Ula och Marisa stannade på Kokomo till stängning och dansade på varenda liten bit av golv vi kunde hitta. Det verkar som att den bästa medicinen för en slemmig förkylning är en trevlig kväll inne och ute med polarna!


Ula & Leon.




Hela gänget (utom Chloe som fotograferade). Inte bästa bilden på mig, men
vad fasen! Imogen är i mitten och James är puddingen i högra hörnet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar