onsdag 15 maj 2013

HOME

Nu sitter jag hemma hos föräldrarna och njuter av den lilla sol som bestämt sig för att komma upp hittills idag. Jag kom i förrgår på eftermiddagen och pangstartade vistelsen med stor familjemiddag då Emma, Linda och Jenni var och hälsade på. Efter maten blev det fika och sedan for vi för att titta på Lindas nya hus. 


Mmmmmm!

Jag var helt slut efter det, så när Emma, jag och Angel skulle dela på mitt rum och ligga och snacka så blev det inte så mycket snacka för min del, okarakteristiskt nog! 

Igår spenderades all kvalitetstid med min fina lillasyster. Vi startade tidigt på morgonen med att söka jobb till Emma, jag och pappa hade hjälpt henne med CV och personligt brev. Hon var så duktig när hon ringde runt, blev så stolt! 

Större delen av dagen var vi dock hos farmor och farfar där vi fick lunch och fika och en lång trevlig pratstund. Nu när jag haft så trevligt där önskar jag att jag varit där själv oftare när jag åtminstone bodde i samma land! 

När vi kom hem var det nästan dags för middag, och vilken middag det var! Pappa hade med sig varmrökt lax, sotare och en hel massa såser från jobbet - och inte nog med det - vi fick ostkaka också! Och då menar jag ordentlig Hälsingeostkaka, inte något småländskt trams! Det avnjöt vi med hjortronsylt, och rackarns vad gott det är! 


Meningen med livet.

Ett effektivt sätt att hindra barn från att åka iväg är att helt sonika sätta sig
på dem. Och sedan skutta runt och pussas!



På kvällen blev det bara jag och päronen hemma med de små hundarna och medan vi tittade på första semin i Eurovision (jag säger bara: DANMARK!) så scannade jag in gamla bilder på datorn. Supersmidigt att ha dem på fil istället för en stor låda!


Smakprov från de knappt 200 bilder jag scannade igår:


Systrarna!


Vad händer idag? Jag vet inte exakt, men jag vet att idag kommer det att bli en bra dag: Olle kommer hit och det ser ut att bli soligt och fint! Det finns ju trots allt ingenting som slår ett somrigt Sverige...

Nyutslagna björkar.

Leksugen hund.


De här fina bilderna som kommer nu har jag snott från
svärmor Lisa, de var så fina och de osar verkligen svensk
sommar!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar