måndag 13 maj 2013

Veckan som gått - del 4

När vi vaknade till igår morse var det lite segt, men det gick mycket bättre efter att vi fått i oss lite hotellfrukost (prinskorv!). På väg ner till frukosten mötte vi Alexander Bard i trappan och vi såg sedan en hel massa produktionsfolk i receptionen. Varför? Jo, i helgen hölls ju Idol-auditions på Stadshuset! Lite udda morgonupplevelse måste jag säga... Vi mötte en del gäster från bröllopet på hotellet också, och de verkade lika sugna på frukost som vi var.

Efter att vi fräschat till oss lite och checkat ut så mötte vi upp min saknade vän Emmeli på stan och for till Korsta för att hänga i Olles kompis Andreas nystädade lägenhet. Det blev gitarrspel och allsång i någon timme innan vi for ut på Alnö i jakt på en beryktad våffelbuffé. Tyvärr var stället stängt (öppnade igen idag, väldigt snopet!), men vi spenderade ändå lite tid på ön för jag har aldrig varit där förut. 

Jag tyckte husen vid Spikarna på Alnö var så fina!




If you hear any noise, it's just me and my boys! 

Ute vid havet klättrandes på klipporna i ballerinaskor och
med en kamera i näven - det var helt klart en utmaning!

Emmeli!


The boys!









Fina Emmeli!

När Andreas inte stod ut längre (han var vrålhungrig) så for vi tillbaka in till stan och intog ett bås på Allstars. Vi hade en riktigt trevlig lunch-middag med både burgare och efterrätt. När vi sedan gick kom lilla Eyra in med farfar och farmor i släptåg. Hon ville väl kolla in Man U-matchen på TV...

Olle och jag delade på en extra allt-tallrik med miniburgare,
nachos, quesadillas, wings (kärlek!) och ribs.

Emmelis kycklingburgare var så frestande!

Efterrätt, Olle och jag delade och de andra tog en varsin
fudge brownie. To die for!

När Olle och jag kom tillbaka till Gnarp igen var det riktigt finväder, så vi begav oss ut på äventyr efter att vi pumpat cyklarna. 



Det blev kunde blivit en del pullrande på
skogspromenaden, men Olle var en riktig
gentleman och bar mig över alla pölar! 



Gud vad jag har saknat alla röda trähus!

Rabarber på G i landet!


På väg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar