lördag 26 mars 2016

Mat i Månaden Mars

Mars är snart över och jag har övergivit min bloggning lite, det har varit en intensiv sista månad på universitetet. Nu är terminen dock över, och vi sitter inne och häckar denna påskhelg eftersom regnet bara öser ner utanför. Jag har en massa baklogg så klart, och jag börjar med att slänga upp alla matbilder som inte tillhör några specifika minnen, och sedan ska vi se om jag kan skriva lite om vad som har hänt den här månaden!


När man bara har olika saker hemma i kylen som inte hör samman blir det lite udda middagar...
 För några fredagar sedan åt vi potatis toppad med varm broccoli- och ostdipp,
 en jädrans massa ärtor, räkor och squash. Helt klart udda!


Med överbliven potatis gjorde vi sedan ostgratinerade mosbollar,
 som vi serverade med ännu mer ärtor och rester av
 Olle pulled pork.

En annan dag blev det lax, toppad med rester av vår broccoli- och ädelostdipp. 


Serverat med (japp, ni gissade rätt) ännu mer ärtor (vi ville desperat tömma frysen lite på ärtor)
 och rostad rotselleri.

Ärtor och mynta går bra ihop tycker Olle.

Mer ärtor blev det på våra måndagswraps en dag, snabbmat a la Olle, med rester av
 pulled pork och rostade körsbärstomater.


I fredags åt vi kopiösa mängder med guacamole till våra nachos. Anledningen?
Jag brukar köpa omogna avokados i nät på Morrisons då de är mycket billigare.
Dock hade Morrisons inga nätavokados på flera veckor ett tag,
så när de väl fanns igen blev jag lite galen och köpte två nät.
10 avokados. MYCKET guacamole...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar