![]() |
| Ser det inte gott ut såsäg? |
![]() |
| Olle nöjer sig inte med att slava över kött på helgerna, han bakar perfekta halvgrova honungsbullar att servera fläsket på också. |
![]() |
| Dessutom formar han ägg för den perfekta frukostmackan. |
![]() |
| Jag hjälper till genom att duka och håller mig ur vägen för köksgeniet när han skapar. |
![]() |
| Faith och jag var båda väldigt nöjda med den här helgfrullen! |
| Till lunch en annan helgdag tillverkades som sagt lammben, som även detta serverades på macka (dock ingen hembakad sådan den här gången). |
| Hela trappuppgången luktade prima när Olle var färdig! |
| Grovt tyskt rostat solrosbröd och smält ost som bas... |
| ...läckert lamm i mitten... |
| ...på med lite kockfjoll (som jag nu lärt Olle att säga) i form av bistrosallad (med finriven rödbeta, så gott!)... |
| Toppa med en hybridsås gjord på rester av vitlöksyoghurt och guacamole, samt högar av mynta (för det finns inget bättre till lamm!). |
| Vi släckte också törsten med lite bubbelvatten och bäris (icke att förväxla med en bärfis). |









Inga kommentarer:
Skicka en kommentar