lördag 13 februari 2016

Månadens hem

Igår var en fantastisk kväll, för det var kvällen då Olle och jag först fick åka till IKEA i bil istället för buss! Alla vi tre sambos klämde in oss i Faith's Nissan Micra och dök genom tunneln för att storshoppa. En till garderob till mig och Olle stod på listan, och vi kom även hem med två stora påsar småprylar... Faith var supersnäll och väntade på oss (det tog lite tid att plocka alla grejer), men det gjorde inte så mycket för hon (och vi) fick köttbullar i restaurangen först, och sedan korv i bistron 5 minuter innan de stängde. Dessutom hann hon plocka med sig några burkar sill. Första utlänningen jag träffat som är ett fan! 

I alla fall sitter vi taggade här och väntar på morgondagen då vår nya garderob ska anlända så att vi kan bygga lite och så att Olles skjortor äntligen ska få ordentligt med plats. Så länge har jag lite bilder på hur det sett ut förut här hemma, och hur det ser ut nu (men inte länge till!).

Ett tag var det här vår garderob. Inte OK!
Nu ser det ut såhär, men vi är giriga och vill ha mer!


Vi har förändrat lite i resten av rummet också, men än är det inte klart...
Förut var det färgglatt i alla fall!



I vardagsrummet är det mindre färgglatt, vi kör mer naturligt där. Förra helgen "byggde" Olle ihop dessa till exempel! Perfa för alla anteckningar från föreläsningar man vill glömma bort!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar